Zavolajte nám (Po-Pi 9-12)

Adaptér Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W, čierna

Rýchly adaptér Baseus Super Si 1C

Kompaktný adaptér Baseus 1C umožňuje rýchle nabíjanie zariadení s výkonom až 20W. Vďaka zložitému bezpečnostnému systému chráni napájané zariadenie pred poškodením. Je kompatibilný s celým radom smartphonov a tabletov a rozsah striedavého napätia 100-240V vám umožní používať ho takmer kdekoľvek na svete.

Viac informácií ›

Skladom 2 ks Viac informácií › Objednávky do 16:00, predpokladané dodanie: u vás v utorok 23. 4.
17.08 € 14.12 € bez DPH
Kód produktu: 6953156229990
Záruka: 24 mesiacov
Popis a parametre
Adaptér Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W, čierna
Adaptér Baseus…
17.08 €

Popis produktu

Až 3krát rýchlejšie nabíjanie

S týmto praktickým zariadením môžete nabíjať telefóny s PD až 3krát rýchlejšie než tradičnými nabíjačkami. Umožňuje vám nabiť približne 50% batérie len za 30 minút. To je skvelý šetrič času - nemusíte čakať hodiny, než bude váš smartphone opäť pripravený na použitie!

Bezkonkurenčná bezpečnosť používateľov

Adaptér Baseus automaticky upravuje aktuálnu hodnotu podľa typu napájaného zariadenia, aby zabezpečila optimálnu rýchlosť nabíjania a chránila ju pred poškodením. Zariadenie má okrem iného tiež špeciálnu ochranu proti preťaženiu, skratu a prehriatiu. Puzdro ABS prispieva k efektívnejšej distribúciu tepla, chráni vás pred popálením a predchádza poškodeniu nabíjačky. Nabije mnoho rôznych zariadení

Produkt je kompatibilný so všetkými iPhony, ktoré podporujú rýchle nabíjanie. Bude to perfektne fungovať aj so smartphonmi alebo tablety Android. Môžete ho tiež úspešne použiť v kombinácii s PowerBank, stolovými lampami alebo ručnými ventilátory. Vďaka podpore mnohých protokolov rýchleho nabíjania je táto jedinečná adaptér vhodná pre takmer každú situáciu!

Obrovské možnosti, malé rozmery

Vďaka použitiu technológie Super Si bolo možné zmenšiť veľkosť nabíjačky a zároveň zvýšiť jej kapacitu. Zariadenie je extrémne efektívne a bezpečné. Môže tiež fungovať aj pri vysokých teplotách. Zostáva však extrémne malý a ľahký - nezaťažuje vaša batožina, zmestí sa do vašej tašky alebo dokonca do vrecka a možno ho vziať kamkoľvek potrebujete.

Zobraziť celý popis

Súvisiace produkty